.: Csanyoszró Község Honlapja :.

Köszöntő

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Látogatók, kedves  Érdeklődők!

Csányoszró község polgármestereként köszöntöm községünk folyamatosan frissülő honlapján. Polgármesteri programom egyik fő pillére a lakossággal történő települési kommunikáció megújítása, rendszerességének  biztosítása, a lakosság és a honlap látogatóinak rendszerezett, hasznos és naprakész információval való ellátása.  Ebbéli törekvéseim egyik színtere a települési honlap élővé tétele, ahol településünk polgárainak  a mindennapi ügyintézéshez is segítséget kívánunk nyújtani. A kommunikáció rendkívül fontos manapság, ezért munkám során is arra törekszem, hogy az aktualitásokról időben értesítsem a település lakosságát. A választópolgárok bizalma teszi lehetővé, hogy mi, választott tisztségviselők értük, a községért dolgozhassunk!

Csányoszró jellegzetes ormánsági település, történeti sajátosságaival, történésekben gazdag múltjával.  Olyan hely, ahol kézzelfogható közelségben érezhetjük az előttünk járó nemzedékek jelenlétét. A ma Csányoszrón  élők összetartó közössége éppúgy dolgozik, szeret és küszködik az állandóan változó világgal, mint ahogy azt elődeink tették. Kötelességünk, hogy kellő tisztelettel és gondossággal sáfárkodjunk elődeink munkájának gyümölcsével.

Csányoszró nyitni szeretne a világ felé, többek között e célt szolgálja honlapunk.  Szeretnénk minél többet láttatni a számunkra oly kedves kis faluból, hogy ne csak a világhálón ismerkedjenek velünk, hanem minél többen válasszák lakóhelyül községünket.

Mecskei Károly
polgármester

 
Home